onsdag 7. mars 2012

Oppsummering av denne uken + litt til

Først og fremst er det skjedd en glipp på kalenderen idag - vi starter 09.15 og ikke 10.15 som jeg (les: Linda) har skrevet. Beklager! For de av dere som ikke kommer før 10.15 kan dere hive dere inn i diskusjonen som tar utgangspunkt i artikkelen trangt, mørk og dårlig.

På fredag blir det gjennomgang fra 09.00-12.00
Gruppe A - Tegnesalen (erstatter for Linda blir Nina Haarsaker)
Gruppe B - 265 (Anne Lise)
Gruppe C - Skiboli (Bjørn Otto)
Gruppe D - Møterom 3. etasje (Eli)

Hovedstrukturen på gjennomgangen er opplesning av kronikken i grupper på 5 og felles diskusjon rundt kronikkene.

Etter gjennomgangene skal dere ta ned utstillingen i bibliotekskorridoren - kast modellene hvis dere gode nok bilder og hvis dere ikke har gode nok bilder - ta bilder og så kast modellene! Ta vare på plansjen til fase 3 og individuell samtale!

Hovedstrukturen på gjennomgangen er opplesning av kronikken i grupper på 5 og felles diskusjon rundt kronikkene.

Uka før påske / etter påske
Før del 3 (eksamensoppgaven) begynner - bør dere ta stilling til om dere skal jobbe individuelt eller i gruppe på to. Dette bør være avklart før vi starter med del 3 - siste frist for å bestemme seg er fredag 23.03!

I løpet av uken før påske blir det invitert til individuelle samtaler med den nye veilederen for del 3 - utgangspunktet for samtalen blir plansjen dere har laget til del 1.

Husk ATH A fredag før påsken (tidspunkt kommer vi tilbake til) Tirsdag etter påske er reisedag - onsdag er det undervisning og program - da er det forventet at dere er tilstede!