fredag 19. juni 2020

Norges-, by- og tettstedekskursjon 2020

Hei til alle, håper dere har en fin sommer.

Som en del av dere har fått med dere prøver vi å få i stand en ekskursjon i høst for å bøte på at det ikke ble noe av vårens Norgesekskursjon. Omstendighetene tatt i betraktning er det mye som fortsatt er usikkert, men planen er nå å slå sammen Norgesekskursjonen med ARK5-ekskursjonen og arrangere en 7 dager lang ekskursjon fra søndag 6. – lørdag 12. september. Denne ekskursjonen erstatter altså ARK5-ekskursjonen som normalt går til Berlin. 

Med hensyn til planlegging er påmeldingsfristen torsdag 25. juni, altså neste uke. Denne påmeldingen er bindende (med forbehold om mulighet til avbestilling om du har symptomer som ifølge den tids gjeldende COVID-19-relaterte retningslinjer fra FHI vil hindre deg i å delta, eller mot legeattest).

Påmelding her (sjekk gjerne på torsdag 25. juni at navnet deres er på lista dersom dere har tenkt å være med):

Egenandelen på turen vil være noe høyere enn ved Norgesekskursjonen, da dette er to ekskursjoner i én med total varighet en hel uke. Eksakt sum er vanskelig å fastslå før vi vet hvor mange som ønsker å være med, og hvilke smittevernregler som gjelder for bussreiser i september. Et romslig anslag er 3000,- per hode i egenandel, men dette kan måtte justeres enten ned eller opp. (Dette anslaget inkluderer alt av overnatting med frokost, samt transport og inngangsbilletter). 


Hilsen fra ekskursjonsteamet 
Vegard Forbergskog 
Eir Ragna Grytli 
Markus Schwai 
Erik Frydenlund Hofsbro 
Jørgen Tellefsen Relling


Del dette innad i klassen, slik at alle får det med seg.