tirsdag 5. mai 2020

Informasjon om innleveringer

Her kommer informasjon om innleveringene denne uka, så entydig vi klarer:

Oppgave 3b leveres idag 5. mai kl. 1600. Dette skjer som vanlig i herbariet på serveren, men de som ikke har tilgang til server kan levere på epost til meg (vgforb@gmail.com). Det er ingen krise om dere leverer litt seinere enn fristen, men vi har satt innleveringstidspunktet for at dere skal ha tid til å bli ferdige med herbariet som er det dere sensureres på.

Herbariet leveres på Inspera torsdag 7. mai kl. 1600. Herbariet skal leveres som én PDF som inneholder det dere har levert gjennom semesteret, i det formatet dere har levert gjennom semesteret. Dersom dere skulle ha problemer med opplastingen kan dere ta kontakt med meg på mail, så løser vi det. På denne innleveringen er innleveringsfristen kl 1600 absolutt, men dersom det skulle skjære seg sånn at dere ikke rekker fristen finnes det måter å ordne det på. Ta i så fall kontakt med meg umiddelbart på mail.

Link til inspera: ntnu.inspera.no

Dere kan også finne Inspera via Innsida eller ved å google det. Innleveringsstedet ligger under "mine prøver" fra og med i morgen. Det finnes også en mulighet for å ta en demoprøve for å bli kjent med brukergrensesnittet, men denne demoprøven er mye mer avansert enn det dere skal igjennom. Vår "prøve" er bare en forside og en side der dere laster opp PDF-en, så dette skal gå greit.

Del dette i klassen sånn at alle får det med seg, og ta kontakt dersom det er noe dere ikke forstår, så skal vi få klarhet i det.