onsdag 6. mai 2020

Viktig beskjed om innlevering på Inspera!

I forrige bloggpost skrev jeg at det ved tekniske problemer kunne være mulig å levere på Inspera også etter kl 16.00 i morra, 7. mai. Det viser seg dessverre at systemet ikke er så fleksibelt. Dette betyr at dere må være ekstra nøye med å få levert i tide, hvis ikke får dere ikke levert i det hele tatt. Ta derfor ut litt margin, sånn at dere ikke leverer i siste liten. Det er mulig å laste opp en midlertidig fil i dag, for å være på den sikre siden, og så laste opp den endelige filen i morgen, dersom man vil gjøre en finpuss helt mot slutten. Men husk at det er viktigere å få levert enn at alle detaljer er perfekte.
For de som har søkt om og fått utsatt frist gjelder fortsatt den utsatte fristen.

Vi beklager at systemet ikke er så fleksibelt som vi kunne ønske og at dere derfor har fått litt forskjellige beskjeder, men denne beskjeden er endelig.

Altså: Lever herbariet på Inspera innen 07.05.2020 kl. 16.00.

Vi har også fått noen spørsmål om 3D-modellen,. Den kan jo ikke leveres som en del av PDF-en som legges inn i Inspera i morgen. Den skal være levert på serveren, og det blir kontrollert at den faktisk er levert, selv om modellen som sådan ikke blir gjenstand for vurdering. I Emner på Nett står det at alle oppgaver skal være bestått for at kurset som helhet skal være bestått. For at en oppgave skal være bestått er minimum at det er levert et komplett materiale.   

Vi forstår at dere er like slitne som oss nå, og råder dere til å prioritere strengt på slutten. Som nevnt over: Det er viktigere å få levert enn at det er perfekt. Vi har hatt et spesielt semester, og dette vil det bli tatt hensyn til i vurderingen.

Lykke til i innspurten.