mandag 23. mars 2020

Gjennomganger på BB Collaborate

I morgen kjører vi gjennomganger via Blackboard Collaborate (link til emnerom i venstre meny på emnets startside på Blackboard). Vi arrangerer en prøvekjøring kl 10.15 på sesjonen som heter 'Gjennomganger med Vegard og Trond'. Da får alle se at de har tilgang, og vi kan si noen ord om hvordan vi tenker at gjennomgangene gjennomføres.

Som nevnt tidligere fungerer Collaborate bare på Chrome. Det er en fordel at alle har headsett med mikrofon, da dette vil gi en veldig mye bedre lydopplevelse for tilhørerne.

Det er satt opp to sesjoner for de neste tre dagene. De heter 'Gjennomganger med Vegard og Trond' og 'Gjennomganger med Eir og Jon'. Velg den sesjonen dere er satt opp på i tidsskjemaet som ble lagt ut i går. I sesjonen 'Gjennomganger med Eir og Jon' har vi fått assistanse fra studentassistent André Berlin som skal få det tekniske til å gå knirkefritt. De to sesjonene er åpne, så de som vil kan allerede teste om de kommer seg inn, og evt sende mail til meg dersom de ikke finner fram (vgforb@gmail.com).

NB: Dere leverer som avtalt oppgaven på serveren med forståelig filnavn, Navn_Navnesen_2b. De som ikke har tilgang til serveren kan sende oppgaven på mail til meg (vgforb@gmail.com). Jeg legger inn presentasjonene i forkant av gjennomgangene, så dere trenger i utgangspunktet bare å møte opp på riktig tidspunkt. Det er likevel viktig at alle også har tilgang til oppgaven lokalt på sin PC, i tilfellet vi må gjøre presentasjoner ved deling av skjerm.

På emnerommet til Ark4 på Blackboard vil dere i tillegg finne to sesjoner som heter 'Forelesninger ATH' og 'Forelesninger ARK4'. Disse vil framover bli brukt som forelesningsrom i de respektive fagene. Vi gjør oppmerksom på at disse forelesningene vil bli tatt opp og lagt tilgjengelig på Blackboard (dersom noen er ukomfortable med dette, kan de sende meg en mail, så finner vi en løsning på det).

Lik og del!