fredag 20. mars 2020

Informasjon om innlevering og gjennomganger neste uke

Hei, hvor enn du er i verden.


Gjennomganger: Neste uke planlegger vi gjennomganger av oppgave 2b over tjenesten som heter Blackboard Collaborate Ultra (heretter omtalt som Collaborate). Dere har allerede prøvd dette i bygningsfysikkforelesninger, men nå skal vi prøve det til gjennomganger. En nærmere beskrivelse av hvordan vi skal bruke Collaborate kommer, men vil allerede oppfordre de som ikke har gjort det å laste ned chrome og skaffe seg headset med mikrofon.

Oversikt over hvem som presenterer når vil komme i en egen bloggpost, men vi holder oss til tidene i kalenderen. Vi vil også åpne Collaboraterommene i god tid før klokka 12 på tirsdag så alle får kommet seg inn og vi får kjørt det vi trenger av feilsøk.


Innlevering av oppgaven skjer som vanlig på serveren i hver enkelt students herbarium. Oppgaven leveres som en samlet pdf. De som vil presentere oppgaven sin må seinest ha levert oppgaven kl. 0800 den dagen de skal presentere. De som ikke kommer i mål med oppgaven innen fristen kan gi beskjed (vgforb@gmail.com), så får vi se hvordan vi løser det. Vi kan ikke love gjennomganger utenom det vi har satt opp, men det kommer selvsagt an på antallet.

Viktig: Denne gangen er det ekstra viktig at alle bruker riktig filnavn: 'Navn_Navnesen_2b'. Vi er nesten 70 studenter og hvis halvparten kaller filen sin 'sisteversjonloversøndagskveld', kommer vi aldri i mål med alle gjennomgangene.

De som ikke har tilgang til serveren kan sende oppgaven på mail til meg (vgforb@gmail.com), kall gjerne emnet det samme som filnavnet ditt.


Veiledninger: Nå blir det ikke tilbudt flere veiledninger før innlevering, så dere må ta beslutninger uten å sjekke med oss. Dersom dere har noen spørsmål som ikke handler om prosjekteringen er vi selvfølgelig tilgjengelig.



Lykke til i innspurten og husk å ta vare på dere selv og andre.