mandag 30. mars 2020

Oppstart 3D-prosjektering

Håper dere følte at dere fikk et innblikk i 3D-prosjekteringens vidunderlige verden i dag. Det er mye å ta inn over seg på en gang, men hensikten var å få en introduksjon til hva som venter litt lenger fram i løypa. Seansen ble tatt opp og ligger i sin helhet på Blackboard. Presentasjoner og ressursdokumenter ligger på server og Blackboard.


Vi er i gang med å rigge til sånn at dere skal få svar på alle spørsmål dere måtte ha i forbindelse med at dere skal i gang med 3D-programmene.

Først og fremst har vi opprettet et google-doc der dere kan fylle inn hvilket program dere tenker å jobbe med (dette for at vi skal få oversikt over hvor mange som jobber med de ulike programmene). Her vil også læringsassistentene sette opp når de er tilgjengelige for veiledning, fyll gjerne på fra toppen og ned, slik at de kan veilede mer effektivt. Disse veiledningene vil foregå på Collaborate, der de fire veilederne har fått hvert sitt veiledningsrom. (Link til google-doc kommer på stud-mail.)

Vi setter også opp et forum for hvert 3D-program på Blackboard (link i venstre meny), der læringsassistentene kan svare på spørsmål fra alle, sånn at alle kan lese det. Denne ordningen er ment å fungere sånn at dere kan ta generelle spørsmål her i plenum, slik at ikke veilederne må veilede på det samme mange ganger. I tillegg setter vi opp et forum for Ark 4 dersom det skulle være mer generelle spørsmål dere føler burde drøftes i plenum.

Ellers vil jeg laste opp det som trengs fra serveren til Blackboard sånn at alle får tilgang på det de trenger. Det er mulig at dette vil ta litt tid, men send gjerne mail dersom det er noe dere føler dere mangler (vgforb@gmail.com). (Prøv også å ta kontakt med orakeltjenesten ved mangelfull tilgang til server.)